Coloured by the way you think

Explore our evocative universe of different colours and shades by clicking the colour scales above.

C

Cembrit Cover

Cembrit Cover on ihanteellinen ratkaisu voimakkaista väreistä ja rohkeista suunnitteluratkaisuista pitäville. Tuotteen luonnollisen harmaa kuitusementtiydin on kokonaan peitetty vesipohjaisella akryylimaalilla.

Valittavana on 26 Cembrit-standardiväriä ja yli 2000 NCS®©-värivaihtoehtoa.

Lue lisää
P

Cembrit Patina

Cembrit Patina -vaihtoehdossa on luonnollinen, tekstuuririkas pinta. Voit nähdä kuitusementin kuidut ja raaka-aineiden luonteenomaiset piirteet sekä tuntea pinnan hiontajäljet. Julkisivusi patinoituu ja elää ajan myötä. Vuodenaikojen ja vuosien vaihtuminen jättävät jälkensä, ja kuitusementin luonnollinen ikääntymisprosessi näkyy levyissä. Värien variaatio yksittäisissä levyissä saa aikaan elävän julkisivun, jolla on historia.

Lue lisää
S

Cembrit Solid

Cembrit Solid -levyjen erikoisuus on niiden läpivärjäyksessä. Sisusväri sointuu yhteen pintavärin kanssa, mikä tarkoittaa ylivertaista värisyvyyttä ja naarmunkestävyyttä. Sama väri toistuu jokaisessa pinnassa, kulmassa ja muotoilussa.

Lue lisää
T

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent -julkisivulevyissä pohjalevyn tekstuurien vivahteet ja luonnolliset ominaisuudet yhdistyvät kestävään läpinäkyvään pintakäsittelyyn.

Kuitusementtiin lisätty pigmentti paljastaa ja korostaa upealla tavalla levyn kuituja ja muita raaka-aineita,jotka antavat tuotteelle kestävyyttä ja luonnetta.

Äärimmäisen kestävä, läpinäkyvä pinnoite antaa levylle pitkäkestoista suojaa ja sileän pinnan

Lue lisää

Cembrit Color

Ilmeikäs vaihtoehto. Lähes rajaton valikoima maalivalmistajan kanssa kehitettyjä värejä.

Lue lisää

Cembrit Structure

Samettista väritäyteläisyyttä. Design-mallisto hehkuu metallien hohtoa.

Lue lisää

Cembrit Structure Design

Cembrit Structure levyyn on nyt saatavilla uutuutena kolme design-värisävyä, joiden inspiraatiot ovat lähtöisin metallien maailmasta.

Lue lisää

Keraamiset tiililaatat

Terrakotta on yksi maailman vanhimmista ja kestävimmistä rakennusmateriaaleista. Poltettu savi on egologinen materiaali, jonka luonnollinen hengittävyys tekee siitä ideaalin julkisivutuotteen.

Lue lisää