PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme Cembritin tuotanto-osastolle eri tehtäviin useita prosessityöntekijöitä keskeytymättömään 3-vuorotyöhön elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen maalauslinjalle siirtyvien henkilöiden työaikamalli tulee muuttumaan 2-vuorotyöksi. Hakemamme henkilöt ovat tärkeässä osassa huolehtimassa tuotantoprosessimme katkeamattomasta toiminnasta ja siten osaltaan varmistamassa hyvää tuottavuutta ja toimintamme kehitystä. Kaikki työsopimukset tehdään aluksi määräaikaisina 31.10.2022 saakka.

Koulutamme ja perehdytämme valitut prosessityöntekijät niille työpisteille, joihin he sijoittuvat, siksi taustasi voi olla muuallakin kuin prosessiteollisuudessa. Haemme kehitysmyönteisiä suomen kielen taitoisia henkilöitä, jotka ovat innokkaita oppimaan uutta ja joilla on mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Säännöllisyys, huolellisuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita odotamme sinulta. Lisäksi edellytämme, että huolehdit omalta osaltasi tinkimättömästi työturvallisuudesta ja että sinulla on vähintään T-luokan ajokortti.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen vastuullisiin ja monipuolisiin työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön.
Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mikael Lemberg, puh. 050 331 6114.

Lähetä hakemus sähköpostilla mikael.lemberg@cembrit.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.