Kestävyys

Rajoja rikkovat ominaisuudet 

POIKKEUKSELLISTA KESTÄVYYTTÄ 

Huippuunsa kehitetyn kuituvahvistuksen ansiosta Cembrit-kuitusementtilevyt ovat poikkeuksellisen vahvoja ja kestäviä.  

Cembrit-tuotteiden siirreltävyys ja kestävyys antavat arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille mahdollisuudet luoda rakenteellisia ratkaisuja totuttujen normien ulkopuolelta.  

Tekniset ominaisuudet 

Cembrit-kuitusementtilevyjen ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisia sellaisiin rakennusprojekteihin, joissa vaaditaan näyttävää julkisivua, kevyitä materiaaleja ja maksimaalista kestävyyttä.

ISKUN- JA LIANKESTÄVÄ

Ainutlaatuinen yhdistelmä sementtiä ja kuituja tekevät tuotteista poikkeuksellisen kestäviä ja helposti huollettavia. Levyt on helppo pitää puhtaana päivittäisessä käyttöympäristössä. Cembrit-tuotteiden testaamiseen käytetään Charpy-iskukoetta.

SÄÄNKESTÄVÄ 

Cembrit-kuitusementtituotteet kestävät vaihtelevia olosuhteita, kuten lunta ja pakkasta, kuumuutta ja kosteutta, suoraa auringonpaistetta sekä jopa rankkasateiden tuomia haasteita.

HOMEENKESTÄVÄ

Kuitusementin korkea pH-arvo tekee siitä erittäin vastustuskykyisen levä-, sieni-, sammal- ja bakteerikasvustoja vastaan. Näin se on ihanteellinen rakennusmateriaali kohteissa, joissa on haastavat ilmasto-olosuhteet.

TULENKESTÄVÄ JA PALAMATON 

Kaikki Cembrit-kuitusementtituotteet ovat palamatonta materiaalia ja ne ovat luokiteltu EN 13501-1 standardin mukaisesti. Koostumuksensa ansiosta tuotteiden on mahdotonta toimia polttoaineena tulipalossa.

VEDENKESTÄVÄ

Kuitusementti voi imeä ja vapauttaa kosteutta useaan otteeseen ilman, että se vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin tai käyttöikään. Siksi Cembrit-tuotteet ovat ihanteellisia materiaaleja julkisivuihin ja sisätilojen märkätiloihin. 

Helpompaa ja nopeampaa huoltoa

KESTÄÄ LÄHES KAIKEN

Cembrit-kuitusementtituotteiden korkea pH-arvo on omiaan ehkäisemään kaikenlaisen bakteerikasvun tai orgaanisen värjäytymisen.

Tuotteet ovat poikkeuksellisen säänkestäviä ja vettä läpäisemättömiä. 

Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi

  • Vähäinen huollon tarve
  • Alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset
  • Pitkä käyttöikä
  • Materiaalien visuaalinen ulkoasu säilyy pitkään 

PITKÄN AIKAVÄLIN TURVAA

Kiihtyvään tahtiin digitalisoituvassa maailmassa tuotteiden jäljitettävyyden rooli kasvaa sekä kehitys- ja uudelleenrakennustyössä että purku- ja hävitystyössä.

On helpompaa korvata ja korjata viat, kun tuotteet sekä rakennusosat tiedetään ja tunnistetaan.