Kuitusementtiä

Cembrit-teknologia

VALTTINA KUITU

Kuituvahvistettu sementti on näyttävä ja kestävä rakennusmateriaali, joka sopii julkisivuihin, sisärakentamiseen ja kattopintoihin.

Cembrit-tuotteiden kestävyyden takana on huolella kehitetty materiaalikoostumus. Rakennustarkoitukseen luotu polyvinyylialkoholi (PVA) ja tarkkaan valitut selluloosakuidut yhdistettynä sementtipohjaiseen materiaaliin takaavat ainutlaatuisen yhdistelmän keveyttä, teknistä suorituskykyä ja poikkeuksellista kestävyyttä. Tämä takaa kustannustehokkaan rakentamisen ja pitkäaikaisen kestävyyden, teollisista vaatimuksista tinkimättä. 

Rajoja rikkovat ominaisuudet 

POIKKEUKSELLISTA KESTÄVYYTTÄ 

Huippuunsa kehitetyn kuituvahvistuksen ansiosta Cembrit-kuitusementtilevyt ovat poikkeuksellisen vahvoja ja kestäviä. 

Cembrit-tuotteiden siirreltävyys ja kestävyys antavat arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille mahdollisuudet luoda rakenteellisia ratkaisuja totuttujen normien ulkopuolelta. 

Tekniset ominaisuudet 

Cembrit-kuitusementtilevyjen ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisia sellaisiin rakennusprojekteihin, joissa vaaditaan näyttävää julkisivua, kevyitä materiaaleja ja maksimaalista kestävyyttä.

ISKUN- JA LIANKESTÄVÄ

Ainutlaatuinen yhdistelmä sementtiä ja kuituja tekevät tuotteista poikkeuksellisen kestäviä ja helposti huollettavia. Levyt on helppo pitää puhtaana päivittäisessä käyttöympäristössä. Cembrit-tuotteiden testaamiseen käytetään Charpy-iskukoetta.

SÄÄNKESTÄVÄ

Cembrit-kuitusementtituotteet kestävät vaihtelevia olosuhteita, kuten lunta ja pakkasta, kuumuutta ja kosteutta, suoraa auringonpaistetta sekä jopa rankkasateiden tuomia haasteita.

HOMEENKESTÄVÄ

Kuitusementin korkea pH-arvo tekee siitä erittäin vastustuskykyisen levä-, sieni-, sammal- ja bakteerikasvustoja vastaan. Näin se on ihanteellinen rakennusmateriaali kohteissa, joissa on haastavat ilmasto-olosuhteet.

TULENKESTÄVÄ JA PALAMATON 

Kaikki Cembrit-kuitusementtituotteet ovat palamatonta materiaalia ja ne ovat luokiteltu EN 13501-1 standardin mukaisesti. Koostumuksensa ansiosta tuotteiden on mahdotonta toimia polttoaineena tulipalossa.

VEDENKESTÄVÄ

Kuitusementti voi imeä ja vapauttaa kosteutta useaan otteeseen ilman, että se vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin tai käyttöikään. Siksi Cembrit-tuotteet ovat ihanteellisia materiaaleja julkisivuihin ja sisätilojen märkätiloihin.