Autamme rakentamaan paremmin

Cembrit on yksi Euroopan johtavista monikäyttöisten kuitusementtisten rakennustuotteiden valmistajista. Cembrit-tuotteet ja -ratkaisut tarjoavat innostavia mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa näyttäviä ja kestäviä rakennuksia jokapäiväistä elämää varten. 

Cembrit on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä tuotteita. Autamme myös monissa erilaisissa suunnittelu- ja rakennusprojekteissa tehden niistä tehokkaampia, innostavampia ja kustannustehokkaampia.

Rakentaminen on meille myös ihmisten välisten suhteiden rakentamista. Yritämme työllämme tehdä sinun päivästäsi paremman, jotta voit oman työsi kautta luoda parempia päiviä muille.

Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen päivä.

MYYMME TIETOTAITOA

Ilman kunnollista osaamista parhaatkin tuotteet ovat hyödyttömiä. Me myymme ensisijaisesti Cembritin tietotaitoa – autamme sinua löytämään kuitusementin kaikki mahdollisuudet. Näin pidämme tyytyväisinä koko ketjun: yrityksesi, asiakkaasi ja heidän loppuasiakkaansa. 

Osaamisemme on kaikkien asiakkaidemme saatavilla – ja aina ilmaiseksi. Tietotaitomme erottaa meidät kilpailijoista.

Digitaalinen selkäranka 

TUOTTEESTA PROSESSIKSI 

Kömpelöiden rakennustuotteiden ja sekavien rakennusprojektien aika on ohitse. Näin ainakin meidän mielestä.  

Nykyään jokainen suunnitteluprojekti löytyy myös digitaalisena tiedostona. Jokaisella Cembrit-tuotteella on viivakoodi ja BIM-profiili. Tämän lisäksi jokaisella logistiikkavaiheella on oma RFID-leimansa. 

Tavoitteena on saumaton prosessi, jossa digitaalisesti toteutunut suunnittelu yhdistyy digitaalisesti ohjattuun tuotantoon, joka tuottaa tarkasti määriteltyjä tuotteita, jotka kuljetetaan toivottuna aikana toivottuun paikkaan, pakattuna helposti asennettavaan muotoon. Tämä on jo suurimmaksi osaksi todellisuutta ja jatkamme töitä, jotta se on sitä läpi koko konsernin. 

Sinulle tehty

Perinteisten valmistustapojen vahvuus on yhdenmukaisissavalmistusprosesseissa ja sen mukanaan tuomissa mittakaavaeduissa.

Cembrit-tehtaiden digitaalisesti ohjatut konelinjastot on suunniteltu ja määritetty tulevaisuuden tuotantovaatimuksille. Niissä yhdistyvät mittakaavaetujen tuloksellisuus sekä yksilölliset räätälöintimahdollisuudet. 

Tämä tarkoittaa, että voit tilata rakennuslevyt tarkasti sahattuina, muotoiltuna, kulmattuina, porattuina ja värikäsiteltyinä täsmälleen rakennussuunnitelmasi mukaan.

Optimoitu logistiikka 

Tuote on tärkein – mutta lähes yhtä tärkeää on sen saaminen ajallaan asiakkaalle. Kaikki Cembrit-kuitusementtilevyt valmistetaan Euroopassa huippuunsa kehitetyissä omissa tuotantolaitoksissa. Tämä mahdollistaa logistiikkaketjun täydellisen valvonnan aina valmistuksesta toimitukseen.  

Optimoidun JIT (Just-in-Time) logistiikkaketjun ansiosta voimme toimittaa Cembrit-tuotteet asiakkaan rakennustyömaalle juuri ajallaan. Kustannustehokkuuteen pyrkiminen on yksi perusarvoistamme, ja sen vuoksi kaikki tuotteemme on eritelty ja pakattu nopeaa ja helppoa asennusta varten. Näin autamme säästämään työtunteja ja tuotamme mahdollisimman vähän pakkausjätettä.