The Nest - pysäköintitalo

Tukholman Solnassa sijaitsevaan Ulriksdaliin on muodostumassa uusi alue, johon rakennetaan uusia toimistoja, koteja, ravintoloita ja hotelleja. Ruotsalaisen arkkitehtitoimiston, Gatum Arkitekter, tehtävänä oli suunnitella alueelle uusi pysäköintitalo. Rakennus kehittyi suunnitelmien edetessä kokonaisuudeksi, jossa parkkitalon yläpuolella on kuntosali kahdessa kerroksessa ja toimisto ylimmässä kerroksessa.

Suunnittelulle ja laadulle asetettiin korkeat vaatimukset luoda rakennus, joka erottuu naapurustossa.

Parkkihallin ympärillä oleva näyttävä, koristeellinen julkisivu toteutettiin CNC työstetyillä Cembrit Patina Original -julkisivulevyillä.

 

Lue lisää kohteesta

 

Tuote: Cembrit Patina Original

Rakennus: The Nest

Osoite: Solna, Ulriksdal, Ruotsi

Arkkitehtitoimisto: Gatun Arkitekter, Roger Spetz

Pääurakoitsija: Peab

Valmistumisvuosi: 2020