Coloured by the way you think

Explore our evocative universe of different colours and shades by clicking the colour scales above.

Cembrit Plank

Kuitusementistä valmistettu Cembrit Plank on loistava valinta julkisivuun huoltoa vaativan aidon puun tilalle.
Cembrit Plank voidaan asentaa perinteisten lautojen tapaan. Kuitusementin ominaisuudet takaavat, että levy on elämätön. Se ei halkeile, lahoa, homehdu eikä vaadi maalausta. Cembrit Plankia on saatavilla 14 eri värisävyssä, värit kestävät erinomaisena vuodesta toiseen. Cembrit Plankia on saatavilla puukuvioisena ja sileänä.

Lue lisää

Cembrit Panel

Cembrit Panel on isokokoinen kuitusementtipaneeli, jonka avulla saat laajempiin ja haastavampiin kohtiin julkisvuissasi samaa ainutlaatuista puun tyyliä kuin Cembrit Plankilla. Cembrit Panel on suunniteltu erityisesti korvaamaan puulaudat kohteissa, jotka ovat jatkuvasti alttiina sateille ja kosteudelle. Cembrit Panel voidaan asentaa perinteisten lautojen tapaan.
Kuitusementin ominaisuudet takaavat, että levy on elämätön. Se ei halkeile, lahoa, homehdu eikä vaadi maalausta. Valmiiksi pinnoitettua Cembrit Panel -levyä on saatavana sekä sileänä että puukuvioisena viidessä eri värisävyssä, jotka sopivat täydellisesti Cembrit Plankin värimaailmaan.

Lue lisää
C

Cembrit Cover

Cembrit Cover on ihanteellinen ratkaisu voimakkaista väreistä ja rohkeista suunnitteluratkaisuista pitäville. Tuotteen luonnollisen harmaa kuitusementtiydin on kokonaan peitetty vesipohjaisella akryylimaalilla.

Valittavana on 26 Cembrit-standardiväriä ja yli 2000 NCS®©-värivaihtoehtoa.

Lue lisää
P

Cembrit Patina

Cembrit Patina -vaihtoehdossa on luonnollinen, tekstuuririkas pinta. Voit nähdä kuitusementin kuidut ja raaka-aineiden luonteenomaiset piirteet sekä tuntea pinnan hiontajäljet. Julkisivusi patinoituu ja elää ajan myötä. Vuodenaikojen ja vuosien vaihtuminen jättävät jälkensä, ja kuitusementin luonnollinen ikääntymisprosessi näkyy levyissä. Värien variaatio yksittäisissä levyissä saa aikaan elävän julkisivun, jolla on historia.

Lue lisää

Cembrit Color Plus

Ilmeikäs vaihtoehto. Entistä kestävämpi julkisivu myös kiiltäväpintaisena.

Lue lisää
S

Cembrit Solid

Cembrit Solid -levyjen erikoisuus on niiden läpivärjäyksessä. Sisusväri sointuu yhteen pintavärin kanssa, mikä tarkoittaa ylivertaista värisyvyyttä ja naarmunkestävyyttä. Sama väri toistuu jokaisessa pinnassa, kulmassa ja muotoilussa.

Lue lisää
T

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent -julkisivulevyissä pohjalevyn tekstuurien vivahteet ja luonnolliset ominaisuudet yhdistyvät kestävään läpinäkyvään pintakäsittelyyn.

Kuitusementtiin lisätty pigmentti paljastaa ja korostaa upealla tavalla levyn kuituja ja muita raaka-aineita,jotka antavat tuotteelle kestävyyttä ja luonnetta.

Äärimmäisen kestävä, läpinäkyvä pinnoite antaa levylle pitkäkestoista suojaa ja sileän pinnan

Lue lisää

Cembrit Structure

Samettista väritäyteläisyyttä. Design-mallisto hehkuu metallien hohtoa.

Lue lisää

Cembrit Patina Rough

Cembrit Patina Rough on Cembrit-kuitusementtilevyistä uusin ja karkeapintaisin.
Cembrit Patina Rough -levyn hiekkapuhallettu pinta näyttää luonnon muovaamalta ja ajan patinoimalta. Jokainen levy on yksilöllinen ja levyn värissä ja pinnan rakenteessa on luonnollista hienovaraista vaihtelua. Cembrit Patina levyn tavoin myös Cembrit Patina Rough patinoituu ajan saatossa, mikä tekee sen ulkonäöstä vivahteikkaamman.

Lue lisää

Cembrit W130-9

Aaltolevyllä ilmettä julkisivuun

Lue lisää