Coloured by the way you think

Explore our evocative universe of different colours and shades by clicking the colour scales above.

P

Cembrit Patina Inline

Cembrit Patina Inline -levylle on ominaista kuitusementin lujuus ja kestävyys. Levyn suorat uritukset tuovat rakennukseen luonnetta ja syvyyttä sekä ainutlaatuisen varjojen leikin päivänvalon liikkuessa rakennuksen pinnalla.

Vuodenaikojen vaihtuessa ja vuosien kuluessa, kuitusementtilevyn luonnollinen ikääntyminen jättää jälkensä pintaan ja levy patinoituu arvokkaasti antaen julkisivulle persoonallisen ja luonnollisen ulkonäön.

Cembrit Patina Inline on uusin tulokas Cembrit Patina -mallistossa.

Levyllä on samat ominaisuudet kuin Cembrit Patina Original ja Cembrit Patina Rough -levyillä, se on läpivärjätty ja palamaton levy, jolla on vain vähäinen huoltotarve.

Lue lisää
P

Cembrit Patina Rough

Läpivärjätyn Cembrit Patina Rough- levyn karhean samettimaisen ulkopinnan alla on tukeva ydin laadukasta kuitusementtiä – materiaali, joka sopii käytettäväksi sekä sisätiloissa että rakennusten julkisivuissa.

Cembrit Patina Rough -levyn hienovaraiset sävy ja pinnan rakenteen vaihtelut antavat julkisivulle ennennäkemättömän tyylikästä elävyyttä.

Jokainen levy on yksilöllinen ja sen ulkonäkö pääsee loistoonsa valon leikitellessä levyn pinnalla ja sääolosuhteiden muuttuessa.

Yhdistämällä Cembrit Patina Rough -levy toisen Cembrit-julkisivulevyn kanssa saadaan aikaan näyttävä yhdistelmäpinta.

Lue lisää
P

Cembrit Patina Original

Cembrit Patina-levyllä on luonnollinen, hiottu pinta. Tämä julkisivulevy on standardin mukainen, mutta se on kaikkea muuta kuin tavallinen.

Cembrit Patina Original on saatavilla ajattomissa, luonnollisissa väreissä. Luonnollisuus ja aitous tulevat esiin levyn hienovaraisissa vaihteluissa niin sävyssä kuin pinnan rakenteessa. Ne antavat julkisivulle ennennäkemättömän tyylikästä elävyyttä.

Cembrit Patina Original -levyssä kestävyys ja helppokäyttöisyys yhdistyvät sen eleganttiin ja dynaamiseen ulkomuotoon. Aikana, jolloin kaikki etsivät aitoutta, löytyy vastaus Cembrit Patina Originalista.

Lue lisää
C

Cembrit Cover

Cembrit Cover on ihanteellinen ratkaisu voimakkaista väreistä ja rohkeista suunnitteluratkaisuista pitäville. Tuotteen luonnollisen harmaa kuitusementtiydin on kokonaan peitetty vesipohjaisella akryylimaalilla.

Valittavana on 26 Cembrit-standardiväriä ja yli 2000 NCS®©-värivaihtoehtoa.

Lue lisää
S

Cembrit Solid

Cembrit Solid -levyjen erikoisuus on niiden läpivärjäyksessä. Sisusväri sointuu yhteen pintavärin kanssa, mikä tarkoittaa ylivertaista värisyvyyttä ja naarmunkestävyyttä. Sama väri toistuu jokaisessa pinnassa, kulmassa ja muotoilussa.

Lue lisää
T

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent -julkisivulevyissä pohjalevyn tekstuurien vivahteet ja luonnolliset ominaisuudet yhdistyvät kestävään läpinäkyvään pintakäsittelyyn.

Kuitusementtiin lisätty pigmentti paljastaa ja korostaa upealla tavalla levyn kuituja ja muita raaka-aineita,jotka antavat tuotteelle kestävyyttä ja luonnetta.

Äärimmäisen kestävä, läpinäkyvä pinnoite antaa levylle pitkäkestoista suojaa ja sileän pinnan

Lue lisää

Cembrit Plank

Kuitusementistä valmistettu Cembrit Plank on loistava valinta julkisivuun huoltoa vaativan aidon puun tilalle.
Cembrit Plank voidaan asentaa perinteisten lautojen tapaan. Kuitusementin ominaisuudet takaavat, että levy on elämätön. Se ei halkeile, lahoa, homehdu eikä vaadi maalausta. Cembrit Plankia on saatavilla 14 eri värisävyssä, värit kestävät erinomaisena vuodesta toiseen. Cembrit Plankia on saatavilla puukuvioisena ja sileänä.

Cembrit Color Plus

Ilmeikäs vaihtoehto. Entistä kestävämpi julkisivu myös kiiltäväpintaisena.

Lue lisää

Cembrit Structure

Samettista väritäyteläisyyttä. Design-mallisto hehkuu metallien hohtoa.

Lue lisää