AIDOT

Cembrit Patina-mallisto - valikoima luonnollisia ja aitoja julkisivulevyjä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Uusi julkisivulevy

Cembrit Patina Inline

Lue lisää

Cembrit Patina Original

Lue lisää

Uusi julkisivulevy

Cembrit Patina Rough

Lue lisää

AIDOT - lÄPIVÄRJÄTYT JULKISIVULEVYT

Cembrit Patina -mallisto

Cembrit Aidot julkisivulevyt on valikoima luonnollisia ja autenttisia levyjä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Cembrit Aidot julkisivulevyt -valikoimaan kuuluu - Cembrit Patina Original - Patina Rough - Patina Inline      Jokainen julkisivulevy on yhtä yksilöllinen kuin luonto itse. Ajan myötä levyt patinoituvat arvokkaasti antaen julkisivulle persoonallisen ja luonnollisen ulkonäön. Tuloksena on käytännössä katsoen ainutlaatuisen kestävä, huoltovapaa julkisivu, jolle kehittyy ikääntyessään luonnetta ja kauneutta. Cembrit Aidot julkisivulevyt ovat keskenään samanlaisia, mutta kuitenkin ainutlaatuisen yksilöllisiä. Tässä piileekin salaisuus, miksi levyt pitävät rakennuksen eläväisenä vuodesta toiseen.

Cembrit Patina Inline

Cembrit Patina Inline -levylle on ominaista ryhdikäs rakenne, joka muodostuu huolellisesti jyrsityistä suorista urista luoden yksilöllisen kolmiulotteiden vaikutelman. Levyn suorat uritukset tuovat rakennukseen luonnetta ja syvyyttä sekä ainutlaatuisen varjojen leikin päivänvalon liikkuessa rakennuksen pinnalla. Uritetuista levyistä voidaan yhdistellä erilaisia geometrisia kuviointeja, jotka ovat näyttäviä niin läheltä kuin kaukaa.

Cembrit Patina Original

Cembrit Patina Original -levyllä on luonnollinen, hiottu pinta. Kuidut ja kuitusementin luonne ovat näkyvillä pinnassa ja hiontajäljet lisäävät visuaalista vaikuttavuutta ja tuntumaa. Vuodenaikojen vaihtuessa ja vuosien kuluessa, kuitusementtilevyn ikääntyminen jättää jälkensä pintaan ja levy patinoituu muuttaen  rakennuksesi ulkoasua.  Cembrit Patina Original on saatavilla ajattoman luonnollisissa väreissä.   Aikana, jolloin kaikki etsivät aitoutta, löytyy vastaus Cembrit Patina Originalista.

Cembrit Patina Rough

Cembrit Patina Rough -levyssä on hiekkapuhallettu, karkea pinta - kuin ajan itsensä muovaama. Tämä pinta elää luonnonvalon muutoksista ja katselukulmasta antaen julkisivulevylle dynaamisesti muuttuvan ulkonäön. Kuten kaikki Patina-julkisivulevyt, myös Cembrit Patina Rough patinoituu ajan myötä vahvistaen levyn luonnollista ulkonäköä.  Yhdistämällä Cembrit Patina Rough - levyn toisen Cembrit - julkisivulevyn kanssa saadaan aikaan näyttävä yhdistelmäpinta. 

CEMBRIT PATINA VISUALISOINTITYÖKALU

Kokeile Cembrit Visualisointityökalulla, miltä Cembritin julkisivulevyt näyttävät erilaisten rakennusten julkisivuissa.

VIDEO - CEMBRIT PATINA INLINE

play_video

Video

play_video
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.

VIDEO - CEMBRIT PATINA ROUGH

play_video

Video

play_video
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.