Cembrit Patina design line

Cembrit Patina -mallisto on kokoelma läpivärjättyjä, luonnollisia julkisivulevyjä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Jokainen julkisivulevy on yhtä yksilöllinen kuin luonto itse.

Ajan myötä levyt patinoituvat arvokkaasti antaen julkisivulle persoonallisen ja luonnollisen ulkonäön. Tuloksena on käytännössä katsoen ainutlaatuisen kestävä, huoltovapaa julkisivu, jolle kehittyy ikääntyessään luonnetta ja kauneutta. Cembrit Patina -levyjen pinta hylkii likaa, tahroja ja vettä.

Cembrit Patina -mallisto ei kerro vain arkkitehdin visiosta ja käsityöläisen ammattitaidosta. Se kertoo elämästä niin rakennuksessa kuin sen ympäristössäkin.

Cembrit Patina on luonnollinen valinta, kun tavoitteena on luoda rakennus, jossa julkisivu kehittyy rakennuksen vanhentuessa – estetiikkaa unohtamatta.

Cembrit Patina -malliston levyt ovat keskenään samanlaisia, mutta kuitenkin ainutlaatuisen yksilöllisiä. Tässä piileekin salaisuus, miksi levyt pitävät rakennuksen eläväisenä vuodesta toiseen.

Lisätiedot tuotteesta ja asennuksesta

Esite

Asennusohje

PYSY AJAN TASALLA

Täytä lomake vastaanottaaksesi uutiskirjeemme. Näin pysyt ajan tasalla meidän ja kumppaneidemme uutisista ja vinkeistä.

Tilaamalla Cembritin uutiskirjeen hyväksyt vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kutsuja sisältäviä sähköposteja kerran kuukaudessa.Uutiskirje

Tietosuojaseloste *Cembritin maailma

Cembrit-tuotteet vapauttavat luovuutesi – vain mielikuvituksesi on rajana.

Tutustu yritysesitteeseemme. Se näyttää konkreettisesti miten kattava tuotevalikoimamme on ja miten pystyt hyödyntämään tuotteitamme erikokoisissa projekteissa.

Lataa esite