03-cembrit-p-p545i.jpg
03-cembrit-p-p050i.jpg

Valon ja varjojen lempeä leikki

Cembrit Patina Inline -levylle on ominaista kuitusementin lujuus ja kestävyys. Levyn suorat uritukset tuovat rakennukseen luonnetta ja syvyyttä sekä ainutlaatuisen varjojen leikin päivänvalon liikkuessa rakennuksen pinnalla.

Vuodenaikojen vaihtuessa ja vuosien kuluessa, kuitusementtilevyn luonnollinen ikääntyminen jättää jälkensä pintaan ja levy patinoituu arvokkaasti antaen julkisivulle persoonallisen ja luonnollisen ulkonäön.

Cembrit Patina Inline on uusin tulokas Cembrit Patina -mallistossa. Levyllä on samat ominaisuudet kuin Cembrit Patina Original ja Cembrit Patina Rough -levyillä, se on läpivärjätty ja palamaton levy, jolla on vain vähäinen huoltotarve.

Ominaisuudet:
• Ryhdikäs rakenne, joka muodostuu huolellisesti jyrsityistä suorista urista luoden yksilöllisen kolmiulotteiden vaikutelman.
• Uritetuista levyistä voidaan yhdistellä erilaisia geometrisia kuviointeja, jotka ovat näyttäviä niin läheltä kuin kaukaa.
• Mahdollisuus korostaa rakennuksen ominaispiirteitä.

Valitse Cembrit Patina Inline tuodaksesi julkisivuusi eläviä ja tyylikkäitä ilmaisuja luonnon varjojen ja valon muutoksien kautta. Cembrit Patina Inline on valinta heille, jotka todella uskovat, että rakennus voi herätä eloon.

Valitse väri:


Cembrit Patina Inline

Tyyppi
Läpivärjätty

Värit
5

Paloturvallisuusluokka
A2 - s1, d0

Mitat
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Esite Cembrit Aidot julkisivulevyt

PDF

Cembrit Patina Inline Esite

PDF

Datalehti Patina Inline

PDF

DoP Patina Inline

PDF

Asennusohje

PDF

EPD -Environmental product declaration

PDF

Cembrit Patina Inline TILAA MALLIPALA

Kiitos kiinnostuksestasi Cembrit-tuotteisiin.

Sivuillamme esitetyt värisävyt saattavat erota tuotteen oikeasta väristä. Tilaa mallipala varmistaaksesi oikean sävyn.

Vaihe 1

Haluaisin tietää lisää Cembritistä ja sen tuotteista

Tilaa näyte klikkaamalla haluamaasi väriä. (max 2 – Jos haluat tilata useampia malleja tai värejä, ota yhteyttä markkinointi@cembrit.fi)

Selected color:

Vaihe 2

Ole hyvä ja täytä lomake tilataksesi näytteitä tai jotta edustajamme voi ottaa sinuun yhteyttä.


Huomioithan, että emme voi taata näytteiden saatavuutta yksilöllisesti. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin tilasit näytteet maahan, jossa ei ole Cembrit-edustusta, voivat lähetysajat olla tavanomaista pidempiä.