Luonnollinen, eläväpintainen julkisivulevy

Cembrit Patina Rough -julkisivulevy henkii kuitusementin luonnollisia ominaisuuksia. Jokainen levy on yksilöllinen ja sen luonnollisuus ja aitous tulevat esiin levyn hienovaraisissa sävy- ja pinnan rakenteen vaihteluissa, aivan kuten luonnon luomuksissakin.

Cembrit Patina Rough-levyn karhea pinta saa aikaan eloisan ja dynaamisen julkisivun, jonka ulkonäkö muuttuu päivänvalon määrän ja katselukulman mukaan. Yhdistämällä Cembrit Patina Rough -levy toisen Cembrit-julkisivulevyn kanssa saadaan aikaan näyttävä yhdistelmäpinta.

Cembrit Patina Rough on kestävä kuitusementtilevy, joka on valmistettu luonon materiaaleista. Ajan myötä levyt patinoituvat vähitellen antaen julkisivulle persoonallisen ja luonnollisen ulkonäön.

Valitse väri:


Cembrit Patina Rough

Tyyppi
Läpivärjätty

Värit
2

Paloturvallisuusluokka
A2,s1-d0

Mitat
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm
8x1250x2500 mm
8x1250x3050 mm

Patina Rough esite

PDF

Datalehti Patina Rough

PDF

DoP Patina Rough

PDF

Asennusohje

PDF

Cembrit Patina Rough TILAA MALLIPALA

Kiitos kiinnostuksestasi Cembrit-tuotteisiin.

Meillä on paikallisedustus useimmissa maissa
Etsi paikallinen Cembrit

Vaihe 1

Haluaisin tietää lisää Cembritistä ja sen tuotteista

Tilaa näyte klikkaamalla haluamaasi väriä. (max 2 – Jos haluat tilata useampia malleja tai värejä, ota yhteyttä markkinointi@cembrit.fi)

Selected color:

Vaihe 2

Ole hyvä ja täytä lomake tilataksesi näytteitä tai jotta edustajamme voi ottaa sinuun yhteyttä.


Huomioithan, että emme voi taata näytteiden saatavuutta yksilöllisesti. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin tilasit näytteet maahan, jossa ei ole Cembrit-edustusta, voivat lähetysajat olla tavanomaista pidempiä.