Cembrit Structure Design

Old Copper. Patinoituneen kuparin arvoks, vihertävä sävy ja strukturoitu pinta tekevät Old Copper-sävystä todellisen katseenvangitsijan. Structure-erikoispinnoitteen pienet epätasaisuudet antavat levylle elävän pinnan, joka taittaa valoa kauniisti. Sopivassa valaistuksessa Old Copper näyttää hehkuvan valoa.

Corten Steel. Rouhea ruosteinen sävy antaa rakennuksille rock-henkistä persoonallisuutta. Corten Steelillä toteutat tasasävyisen julkisivun ilman huolta oikean teräksen valumajäljistä.

Black Iron. Metallinharmaassa, aavistuksen hohtavassa sävyssä on omanlaistaan magnetismia. Black Iron -levyn metallinhohde säilyttää voimansa vuodesta toiseen erikoispinnoitteen ansiosta.

Metallinhohtoisen pintansa alla Cembrit Structure Design -levyt ovat täyttä kuitusementtiä: kestävää ja ympäristöystävällistä kiviainesta, joka on immuuni mikrobeille, ilmansaasteille ja säänvaihteluille. Erikoisvalmistettu Structure-pinnoite antaa sadeveden huuhtoa lian pois ja pitää näin levyn puhtaana pitkään.

Valitse väri:


Cembrit Structure Design

Värit
0

Paloturvallisuusluokka

Mitat

Cembrit Structure Design TILAA MALLIPALA

Kiitos kiinnostuksestasi Cembrit-tuotteisiin.

Meillä on paikallisedustus useimmissa maissa
Etsi paikallinen Cembrit

Vaihe 1

Haluaisin tietää lisää Cembritistä ja sen tuotteista

Tilaa näyte klikkaamalla haluamaasi väriä. (max 2)

Selected color:

Vaihe 2

Ole hyvä ja täytä lomake tilataksesi näytteitä tai jotta edustajamme voi ottaa sinuun yhteyttä.


Huomioithan, että emme voi taata näytteiden saatavuutta yksilöllisesti. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin tilasit näytteet maahan, jossa ei ole Cembrit-edustusta, voivat lähetysajat olla tavanomaista pidempiä.