PUUN INSPIROIMAT

Helppohoitoinen julkisivu, jossa on todellinen puun tuntu.

Cembrit puun inspiroimat 

Cembrit Plank ammentaa inspiraationsa luonnon omasta muotokielestä. Tämä ainutlaatuinen julkisivuratkaisu yhdistää puun luonnollisen ulkonäön ja kuitusementin edut. Sen palosuojauksen sertifiointiluokka on A2 - s1, d0, eli tuote on palamaton ja lisäksi erittäin säänkestävä. Cembritin Plank on saatavilla 19 eri värissä, joista osa valintasi mukaan joko puukuvioituna tai sileänä.   Lisää luonnon omaa muotoilua. Lisää kuitusementin vahvuutta. Lisää persoonallisuutta.

Luonnollinen
valinta.
– poikkeuksellisen
kestävä.

Kuitusementti on korkean pH-arvonsa ansiosta erittäin vastustuskykyinen levää, hometta ja sienikasvustoja vastaan. Erityisominaisuuksiensa ansiosta Cembritin Plank on aina suojattu kosteutta, lahoamista, halkeilua ja vääntymistä vastaan sekä asennuksen aikana että sen jälkeen. UV-suojaus ehkäisee värien haalistumista. Säännöllinen uudelleenmaalaus ei siis ole tarpeen.

Cembrit Plankin yhdistäminen muihin materiaaleihin

Eri rakennusmateriaalien yhdisteleminen on ollut osa rakennusperinteitä jo vuosisatojen ajan. Tämä trendi on kehittynyt jatkuvasti vuosien varrella, samoin kuin materiaalit ja yhdistelmien perimmäiset syyt. Nykyään eri materiaaleja saatetaan yhdistellä monesta syystä: kyseessä voi olla esteettinen tai taloudellinen valinta tai tarve täyttää viime vuosikymmenen aikana yhä tärkeämmäksi tulleiden energiatehokkuuden tai kestävyyden markkinastandardit. Monipuolisine käyttökohteineen ja laajoine valikoimineen Cembrit Plank ei ole poikkeus tähän sääntöön. Cembrit Plank soveltuu erittäin hyvin täydentämään sekä vanhaa tiilipintaa että modernimpia rappaus- tai lasijulkisivuja.