Puun Inspiroimat

Cembrit Plank ammentaa inspiraationsa luonnon omasta muotokielestä. Tämä ainutlaatuinen julkisivuratkaisu yhdistää puun luonnollisen ulkonäön ja kuitusementin edut. Sen palosuojauksen sertifiointiluokka on A2 - s1, d0, eli tuote on palamaton ja lisäksi erittäin säänkestävä. Cembritin Plank on saatavilla 19 eri värissä, joista osa valintasi mukaan joko puukuvioituna tai sileänä.

Kuitusementti on korkean pH-arvonsa ansiosta erittäin vastustuskykyinen levää, hometta ja sienikasvustoja vastaan. Erityisominaisuuksiensa ansiosta Cembritin Plank on aina suojattu kosteutta, lahoamista, halkeilua ja vääntymistä vastaan sekä asennuksen aikana että sen jälkeen. UV-suojaus ehkäisee värien haalistumista. Säännöllinen uudelleenmaalaus ei siis ole tarpeen.

Lisää luonnon omaa muotoilua.
Lisää kuitusementin vahvuutta.
Lisää persoonallisuutta.

Puun inspiroimat esite

Kuitusementtilevyt asiantuntijalta

Cembrit Plank on paras valinta yksilöllisiin julkisivuihin.

Cembrit Visualisointityökalulla pystyt tarkastelemaan puukuvioituja tai sileäpintaisia Cembrit Plank -asennuksia vaaka- tai pystyasennoissa ja katsomaan kolmesta eri suunnasta, miltä tuote näyttäisi valitsemassasi rakennustyypissä.

Kuitusementtimateriaalin ominaisuuksien ansiosta Cembrit Plank ehkäisee tuholaisongelmia ja tarjoavat suojaa turpoamista ja halkeilua vastaan tuoden näin lisäarvoa sijoituksellesi

Visualisointityökalu

Cembrit Plankin yhdistäminen muihin materiaaleihin

Eri rakennusmateriaalien yhdisteleminen on ollut osa rakennusperinteitä jo vuosisatojen ajan. Tämä trendi on kehittynyt jatkuvasti vuosien varrella, samoin kuin materiaalit ja yhdistelmien perimmäiset syyt.
Nykyään eri materiaaleja saatetaan yhdistellä monesta syystä: kyseessä voi olla esteettinen tai taloudellinen valinta tai tarve täyttää viime vuosikymmenen aikana yhä tärkeämmäksi tulleiden energiatehokkuuden tai kestävyyden markkinastandardit.
Monipuolisine käyttökohteineen ja laajoine valikoimineen Cembrit Plank ei ole poikkeus tähän sääntöön. Cembrit Plank soveltuu erittäin hyvin täydentämään sekä vanhaa tiilipintaa että modernimpia rappaus- tai lasijulkisivuja.

PYSY AJAN TASALLA

Täytä lomake vastaanottaaksesi uutiskirjeemme. Näin pysyt ajan tasalla meidän ja kumppaneidemme uutisista ja vinkeistä.

Tilaamalla Cembritin uutiskirjeen hyväksyt vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kutsuja sisältäviä sähköposteja kerran kuukaudessa.Cembritin maailma

Cembrit-tuotteet vapauttavat luovuutesi – vain mielikuvituksesi on rajana.

Tutustu yritysesitteeseemme. Se näyttää konkreettisesti miten kattava tuotevalikoimamme on ja miten pystyt hyödyntämään tuotteitamme erikokoisissa projekteissa.

Lataa esite