Puun inspiroima. Kuitusementin vahvistama.

Kuitusementistä valmistettu Cembrit Plank on loistava valinta julkisivuun huoltoa vaativan aidon puun tilalle. Cembrit Plank voidaan asentaa perinteisten lautojen tapaan. Kuitusementin ominaisuudet takaavat, että levy on elämätön. Se ei halkeile, lahoa, homehdu eikä vaadi maalausta. Valmiiksi pinnoitettua Cembrit Plankia on saatavissa 19 eri värisävyssä, värit kestävät erinomaisina vuodesta toiseen. Laaja väriskaala antaa mahdollisuuden luovuuteen. Cembrit Plankia on saatavilla puukuvioituna ja sileänä.

Ominaisuudet:

• Erittäin hyvä UV-kestävyys
• Lähes huoltovapaa
• Helppo asentaa
• Säänkestävä
• Laaja värivalikoima


Cembrit Plank

Tyyppi
Pinnoitettu

Värit
14

Paloturvallisuusluokka
A2 - s1, d0

Mitat
8x180x3600 mm

Kestävä materiaali

Cembrit Plank ammentaa inspiraationsa luonnon omasta muotokielestä. Tämä ainutlaatuinen julkisivuratkaisu yhdistää puun luonnollisen ulkonäön ja kuitusementin edut.
Cembrit Plank on palamaton ja erittäin säänkestävä, se ei lahoa, homehdu eikä muuta väriään. Voit valita luonnon innoittaman puukuvioinnin tai hieman sileämmän pinnan.
Cembrit Plankille on tarjolla laaja tarvikevalikoima varmistamaan helpon asennuksen.

Puun Inspiroimat

Cembrit Plank ammentaa inspiraationsa luonnon omasta muotokielestä. Tämä ainutlaatuinen julkisivuratkaisu yhdistää puun luonnollisen ulkonäön ja kuitusementin edut. Sen palosuojauksen sertifiointiluokka on A2 - s1, d0, eli tuote on palamaton ja lisäksi erittäin säänkestävä. Cembritin Plank on saatavilla 19 eri värissä, joista osa valintasi mukaan joko puukuvioituna tai sileänä.

Kuitusementti on korkean pH-arvonsa ansiosta erittäin vastustuskykyinen levää, hometta ja sienikasvustoja vastaan. Erityisominaisuuksiensa ansiosta Cembritin Plank on aina suojattu kosteutta, lahoamista, halkeilua ja vääntymistä vastaan sekä asennuksen aikana että sen jälkeen. UV-suojaus ehkäisee värien haalistumista. Säännöllinen uudelleenmaalaus ei siis ole tarpeen.

Lisää luonnon omaa muotoilua.
Lisää kuitusementin vahvuutta.
Lisää persoonallisuutta.

Kuitusementtilevyt asiantuntijalta

Cembrit Plank on paras valinta yksilöllisiin julkisivuihin.

Cembrit Visualisointityökalulla pystyt tarkastelemaan puukuvioituja tai sileäpintaisia Cembrit Plank -asennuksia vaaka- tai pystyasennoissa ja katsomaan kolmesta eri suunnasta, miltä tuote näyttäisi valitsemassasi rakennustyypissä.

Kuitusementtimateriaalin ominaisuuksien ansiosta Cembrit Plank ehkäisee tuholaisongelmia ja tarjoavat suojaa turpoamista ja halkeilua vastaan tuoden näin lisäarvoa sijoituksellesi

Visualisointityökalu

Cembrit Plankin yhdistäminen muihin materiaaleihin

Eri rakennusmateriaalien yhdisteleminen on ollut osa rakennusperinteitä jo vuosisatojen ajan. Tämä trendi on kehittynyt jatkuvasti vuosien varrella, samoin kuin materiaalit ja yhdistelmien perimmäiset syyt.
Nykyään eri materiaaleja saatetaan yhdistellä monesta syystä: kyseessä voi olla esteettinen tai taloudellinen valinta tai tarve täyttää viime vuosikymmenen aikana yhä tärkeämmäksi tulleiden energiatehokkuuden tai kestävyyden markkinastandardit.
Monipuolisine käyttökohteineen ja laajoine valikoimineen Cembrit Plank ei ole poikkeus tähän sääntöön. Cembrit Plank soveltuu erittäin hyvin täydentämään sekä vanhaa tiilipintaa että modernimpia rappaus- tai lasijulkisivuja.

Datalehti Cembrit Plank

PDF

Cembrit Plank esite

PDF

Asennusohje Cembrit Plank

PDF

Käyttöturvallisuustiedote Cembrit Plank

PDF

045 DoP Cembrit Plank

PDF

CE 2017 045DoP Cembrit Plank ja Cembrit Panel EN

PDF

Cembrit Plank TILAA MALLIPALA

Kiitos kiinnostuksestasi Cembrit-tuotteisiin.

Sivuillamme esitetyt värisävyt saattavat erota tuotteen oikeasta väristä. Tilaa mallipala varmistaaksesi oikean sävyn.

Vaihe 1

Haluaisin tietää lisää Cembritistä ja sen tuotteista

Tilaa näyte klikkaamalla haluamaasi väriä. (max 2 – Jos haluat tilata useampia malleja tai värejä, ota yhteyttä markkinointi@cembrit.fi)

Selected color:

Vaihe 2

Ole hyvä ja täytä lomake tilataksesi näytteitä tai jotta edustajamme voi ottaa sinuun yhteyttä.


Huomioithan, että emme voi taata näytteiden saatavuutta yksilöllisesti. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin tilasit näytteet maahan, jossa ei ole Cembrit-edustusta, voivat lähetysajat olla tavanomaista pidempiä.