Cembrit Värikkäät julkisivulevyt

Väri on olennainen osatekijä meitä ympäröivän maailman visuaalisessa ilmeessä – ei vain luonnollisessa ympäristössä vaan myös arkkitehtuurissa. Värikkäät julkisivulevyt ovat yksi tapa luoda visuaalista viihtyvyyttä ja kiinnittää huomio samanaikaisesti.

Julkisivun yksilöllinen värimaailma mahdollistaa rakennuksen sovittamisen ympäristöönsä. Valinta harmonisen ja polarisoivan välillä ei ole vain henkilökohtaisesta mieltymyksestä kiinni vaan myös vastaus alueen värikkyyteen. Mukauttaako vai erottautuako selvästi ympäristöstä?

Lisää väriä ja eloisuutta mielessäsi olevaan rakennussuunnitelmaan Cembrit värikkäät julkisivulevyillä – Cembrit Cover, Cembrit Solid, Cembrit Transparent, Cembrit Color Plus ja Cembrit Structure.

Lue lisää

Modernit, nykyaikaiset ja funktionaaliset kaupunkijulkisivut

”Muokkaamme rakennuksiamme, ja sitten rakennuksemme muokkaavat meitä." Näissä Winston Churchillin sanoissa on enemmän viisautta kuin ensi näkemältä näyttää. Kaupunkisuunnittelun merkitykseen kuuluu paljon muutakin kuin hyvän mielen estetiikkaa.

Ihmiset viettävät suuren osan elämästään kodeissaan ja työpaikoillaan. Nykyaikaisen rakennuksen tulisi siksi olla terveellinen, turvallinen ja miellyttävä oleskeluympäristö.

Tutustu

Asiakas visionäärinä, arkkitehti suunnittelijana

Pitämällä silmällä niiden ihmisten tarpeita, jotka täyttävät rakennuksen elämällä, voi parantaa imagoaan sekä kiinteistön markkinakelpoisuutta ja arvoa pitkällä tähtäimellä.

Arkkitehdit ovat asiakkaan vision tulkkeja ja ongelmanratkaisijoita – suunnitelman sulauttaminen ympäröivään alueeseen kehittää aluetta ja parantaa siellä asuvien ihmisten elämänlaatua.

Futuristinen, kaunis arkkitehtuuri, joka kääntyy älykkäiksi, eläviksi julkisivuiksi, on uusi normaali ja tullut jäädäkseen. Eikö olisikin innoittavaa nähdä koulun kampuksella rakennus, jossa on värikkäät julkisivulevyt?

Väri on hyväksi oppimisympäristölle

Arkkitehtonisessa suunnittelussa on tärkeää, että värit sopivat yhteen ja luovat yhteisen visuaalisen tilan, joka resonoi ihmisen psyyken eri tunteiden kanssa.

Cembrit Colourful -malliston julkisivulevyt parantavat oppimisympäristöä. Fiksut väri- ja kuviovalinnat voivat edistää yleistä kokemusta.

Olipa valinta sitten näyttävä Cembrit Cover, kestävä Cembrit Solid, hienostunut Cembrit Transparent, vaikuttava Cembrit Color Plus tai täyteläinen Cembrit Structure – tarjolla on vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää

Lue lisää Cembritin värikkäistä julkisivulevyistä esitteestämme

Esite

PYSY AJAN TASALLA

Täytä lomake vastaanottaaksesi uutiskirjeemme. Näin pysyt ajan tasalla meidän ja kumppaneidemme uutisista ja vinkeistä.

Tilaamalla Cembritin uutiskirjeen hyväksyt vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kutsuja sisältäviä sähköposteja kerran kuukaudessa.Cembritin maailma

Cembrit-tuotteet vapauttavat luovuutesi – vain mielikuvituksesi on rajana.

Tutustu yritysesitteeseemme. Se näyttää konkreettisesti miten kattava tuotevalikoimamme on ja miten pystyt hyödyntämään tuotteitamme erikokoisissa projekteissa.

Lataa esite