Julkisivuja kaupunkiarkkitehtuuriin – asu ja työskentele kaupungissa

Kuitusementistä valmistetut Cembrit-julkisivulevyt ovat huomiota herättävän kaupunkiarkkitehtuurin luovia rakennuspalikoita, joissa on monipuolinen valikoima pintoja ja laaja värivalikoima vahvoista luonnollisiin.

Leikkisät, värikkäillä kuvioilla koristellut julkisivulevyt herättävät uteliaisuuden ja saavat mielikuvituksen lentämään – ja auttavat näin luomaan rakennusten ympärille jatkuvasti muuttuvan ympäristön, joka on täynnä elämää. Cembrit Colourful -malliston julkisivulevyt auttavat vaalimaan rakennusten luovuutta saamalla rakennuksen erottumaan muista ja säväyttämään monella tasolla.

Cembritin kuitusementtijulkisivulevyt edustavat luonnollisia raaka-aineita, esimerkillistä kestävyyttä, palosuojausta, tasapainoista sisäilmastoa ja erinomaista energiatehokkuutta. Tämä julkisivujärjestelmä on myös ekologisuuden näkökulmasta vakuuttava pitkän käyttöikänsä ja täydellisen kierrätettävyytensä ansiosta.

Kaupungeissa, joissa on tilarajoitteita ja ihmisillä on kiireinen työ- ja arkielämä, arkkitehdeillä on kaupunkikuvaa kehittäessään velvollisuus elävöittää ilmapiiriä ja luoda siten suunnittelemilleen rakennuksille vahva side historiaan.

Kaupunkialueiden haasteellisten kaupunginosien muuttamisella on tärkeä rooli kestävän kasvun ja kaupunkiväestön trendin kohtaamisessa. Kohtuuhintaisilla asuinalueilla on usein rakennusten kunto-ongelmia sekä rakennusten riittämättömän kunnossapidon aiheuttamia sosiaalisia ongelmia ja terveysongelmia.

Julkisivujen tekstuurien ja värien huomioon ottaminen kaupunkien uudistamisprojekteissa voi elvyttää sekä varsinaisen rakennuksen ulkokuorta että käsitystä koko kaupunkialueesta – tarjoten innoitusta ja paremmat elinolosuhteet koko yhteisölle.