Cembrit Värikkäät-mallisto

Lisää väri. Lisää elämää.
Lisää visiosi.

UUTUUS

Cembrit Visualisointityökalu
Värikkäät julkisivulevyt

Testaa ideaasi ja herätä se henkiin!

Visualisointityökalu

CEMBRIT VÄRIKKÄÄT JULKISIVULEVYT

Cembrit Cover

Lue lisää

Cembrit Värikkäät julkisivulevyt

Cembrit Solid

Lue lisää

Cembrit Värikkäät julkisivulevyt

Cembrit Transparent

Lue lisää

Cembrit Värikkäät julkisivulevyt

Cembritin värikkäät julkisivulevyt sisältävät valikoiman ilmeikkäitä levyjä, joilla herätät rakennukset eloon. Jokaisella levyllä on ainutlaatuinen persoonallisuutensa. Käytä levyjä hienovaraisesti esteettisenä vivahteena tai rohkeana kannanottona. Valloita lähiympäristö aistikkailla tai voimakkailla seinillä ja tehosteilla – valinta on täysin sinun. Lisää väriä ja eloisuutta mielessäsi olevaan rakennussuunnitelmaan Cembrit värikkäät julkisivulevyillä – Cembrit Cover, Cembrit Solid, Cembrit Transparent, Cembrit Color Plus ja Cembrit Structure.

Cembrit Visualisointityökalu – Värikkäät julkisivulevyt

Kokeile visualisointityökaluamme ja katso miltä seuraava projektisi näyttää. 

Cembrit Cover

Elä ja hengitä värikkyyttä.

Cembrit Cover tarjoaa loputtomat värivaihtoehdot. Tämä antaa sinulle vapaudet suunnitella ja toteuttaa itseäsi. Värien energia ei koskaan lopu kesken. Tämän vuoksi nämä levyt sopivat loistavasti rakennuksiin, joissa opitaan, nauretaan ja eletään täyttä elämää.

Cembrit Solid

Täydellistä värikylläisyyttä.

Cembrit Solid tuo väriä julkisivuusi. Katsoit sitten mistä kulmasta vain, niin havaitset tasaisen rauhallisen ilmeen, jonka vain läpivärjätty Cembrit Solid pystyy antamaan. Pienet naarmut ja jäljet eivät vaikuta levyyn, vaan ilme pysyy vuosien kuluessa juuri sellaisena kuin halusit, päivästä toiseen.

Cembrit Transparent

Luonteikasta eleganssia.

Cembrit Transparent on syvän hienostunut julkisivulevy. Ulkonäkö on suunniteltu vaikuttamaan, sisus on rakennettu kestämään. Läpikuultavan pinnoitteen alta paljastuu julkisivulevyn kestävin salaisuus: kuitusementti ja pinnoite sulassa sovussa.

Cembrit Structure 

Ole voimakas. Ole nöyrä. 

Cembrit Structure huokuu samettimaista täyteläisyyttä, pintastruktuurin ilmentäessä luonteikasta persoonallisuutta ja tuoden lukuisille väreille aivan uuden merkityksen. 

CEMBRIT COLOR PLUS

ILMEIKÄS. KESTÄVÄ. 

Cembrit Color Plus antaa täyden voiman ja vahvuuden väriloistolle.