Cembrit Patina Rough

Uusi karhea, eläväpintainen julkisivutuote

Cembrit tarjoaa uusia suunnitteluvaihtoehtoja tuomalla markkinoille Cembrit Patina -tuoteperheeseen kuuluvan Cembrit Patina Rough -julkisivulevyn.

Cembrit Patina Rough -levyn hiekkapuhallettu pinta näyttää luonnon muovaamalta ja ajan patinoimalta. Levyn ulkonäkö muuttuu sää- ja valaistusolosuhteiden mukaan, mikä tekee julkisivusta dynaamisen ja viehättävän.

Cembrit Patina Rough -levyn ansiosta julkisivuista voidaan suunnitella ja tehdä entistä modernimpia. Yhdistämällä Cembritin maalattu julkisivulevy tai tasainen Patina-levy ja Cembrit Patina Rough -levy julkisivusta saadaan näyttävä yhdistelmäpinta, joka on tällä hetkellä hyvin trendikäs. Koska kumpikin tuote on valmistettu kuitusementistä, rakentamisessa ei tarvitse tinkiä designista eikä materiaalin toiminnallisuudesta.

Uudessa julkisivulevyssä on tehokas ja näkymätön pintakäsittely, joka suojaa levyä hyvin kulumiselta, kosteudelta ja lialta. Karheassa pinnassa julkisivun pienet vauriot eivät näy niin helposti kuin maalatuissa julkisivulevyissä.

Cembrit Patina Rough -levyn tärkeimmät edut ovat samat kuin Cembrit Patina -levyllä. Molemmille levyille on ominaista niiden erinomainen kestävyys ja lujuus. Lisäksi ne ovat huoltovapaita, mikä on monen rakentajan ja asunnonomistajan mieleen, sillä se säästää sekä rahaa että aikaa.

Cembrit Patina Rough -julkisivulevy on helppo asentaa.

Tietoja Cembrit Patina Rough -julkisivulevystä

Pituus: 2 500/3 050 mm

Leveys: 1192 

Paksuus: 8 mm

Paino: 11,6 kg/m2

Pinta: karhea

Värit: P070r (harmaa), P545r (hiekanruskea)

_____________________________________

Lisätietoja: