Palonsuojalevyt

 

Eri ominaisuuksilla varustellut palonsuojalevyt sopivat kaikkien rakenteiden ja pintojen paloturvallisuuden parantamiseen. Rakenteellinen paloturvallisuus koko rakennuksen suunnitteluvaiheessa, asianmukainen palo-osastointi sekä kustannustehokkaat ratkaisut ovat järkevän ja turvallisen rakentamisen perusta. Valikoimastamme löydät laadukkaat vaihtoehdot niin rakennusten passiiviseen palosuojaukseen kuin yksittäisten tulisijojen, kuten kiukaan palosuojaukseen. Palonkestävä levy on nopea ja helppo tapa parantaa jokaisen kodin paloturvallisuutta.

Pyrimme ylpeästi pitämään valikoimamme laadun aina huipputasolla, uusimpia tekniikoita ja teknologioita hyödyntäen. Modernit ratkaisut asiakkaan toiveita kuunnellen ovatkin myös korkealaatuisten palonsuojalevyjemme taustalla. Valikoimamme innovatiiviset palonsuojalevyt tunnetaan helppokäyttöisyydestään nopeaa asennusta unohtamatta. Cembrit Luja A -kuitusementtilevy kuuluu parhaaseen mahdolliseen paloluokkaan, ja se sopii erinomaisesti niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Säästä maalaukseen kuluvasta ajasta ja valitse valmiiksi tehdasmaalattu, näyttävä levy sisä- ja ulkotiloihin. Tutustu koko valikoimaamme ja valitse kevyt, tyylikäs ja ohut palosuojalevy tarpeidesi mukaan!

 

Kiukaan palosuojalevy parantaa saunan paloturvallisuutta

Erityisen tärkeä osa kodin paloturvallisuutta on suojata kiuas palosuojalevyllä. Palamaton levy on myös nopeasti ja helposti asennettava ratkaisu, jolla koko saunan turvallisuutta voi lisätä tyylistä tinkimättä. Näyttävä Cembrit Sauna - kiukaantaustalevy on täysin palamatonta materiaalia, ja kuuluu korkeimpaan paloluokkaan. Erityisesti kosteutta kestävien ominaisuuksiensa ansiosta se on erinomainen palosuojalevy saunaan. Upea, ohuen ohut palosuojalevy on saatavilla grafiitinharmaana sekä vaaleana sementinharmaana. Asentamalla palosuojalevyn kiukaan taakse viimeistelet tyylikkäästi turvallisen saunan. Voit myös lisätä palosuojalevyn takan taakse tai muihin tulisijoihin toiveidesi mukaan.