Promatect® 200

PROMATECT® 200 on uusinta ja korkeinta Promat -teknologiaa edustava levy. PROMATECT® 200 on valmistettu nk. ”Xonotlite” kalsiumsilikaatista, jonka molekyylirakennetta voidaan kuvata kennorakenteeksi, jolla on huokoinen sisus. Levyllä on ”kaksoisjäähdyttävä” ominaisuus, mikä syntyy kun kuorirakenne hidastaa kipsipohjaisten lisäaineiden kosteuden luovuttamista. PROMATECT® 200 on mekaanisesti kestävä, sileäpintainen ja hohtavan valkoinen levy. Se on myös taloudellinen levy useimpiin 60 minuutin palosuojausrakenteisiin.

Lue lisää

PROMATECT® -H

PROMATECT® -H antaa teräkselle lujan, kosteuden ja kulutuksen kestävän palosuojauksen. PROMATECT® -H levystä on kokemusta jo 25 vuoden ajalta. PROMATECT® -H on oikea valinta, kun tarvitaan hyvin ohut palosuojauslevy. Levyä valmistetaan 6 mm:n paksuudesta ylöspäin. Tarvittava levypaksuus riippuu tietenkin monesta tekijästä.

Lue lisää

PROMATECT® -L

PROMATECT® -L on levy, joka lisää rakenteen lämmöneristävyyttä ja on kevyt sekä helppo työstää. Kuten PROMATECT® -H myös PROMATECT® -L on kosteudenkestävä ja voidaan käyttää sateelta suojatuissa ulkotiloissa. PROMATECT® -L levyllä saavutetaan korkeimmatkin palonkestoluokat ja sitä voidaan käyttää pysyvästi korkeissa lämpötiloissa.

Lue lisää

PYSY AJAN TASALLA

Täytä lomake vastaanottaaksesi uutiskirjeemme. Näin pysyt ajan tasalla meidän ja kumppaneidemme uutisista ja vinkeistä.

Tilaamalla Cembritin uutiskirjeen hyväksyt vastaanottavasi uutisia, tarjouksia ja kutsuja sisältäviä sähköposteja kerran kuukaudessa.Uutiskirje

Tietosuojaseloste *Cembritin maailma

Cembrit-tuotteet vapauttavat luovuutesi – vain mielikuvituksesi on rajana.

Tutustu yritysesitteeseemme. Se näyttää konkreettisesti miten kattava tuotevalikoimamme on ja miten pystyt hyödyntämään tuotteitamme erikokoisissa projekteissa.

Lataa esite