Säänkestävät Cembrit tuulensuojalevyt

Tuulensuojalevyt suojaavat rakenteita rankemmiltakin sääolosuhteilta vaativissa työmaaolosuhteissa. Ne sopivatkin niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Laadukkaat tuulensuojalevyt parantavat rakenteen lämmöneristyskykyä ja voivat varastoida itseensä lämpöä, jolloin ne tasaavat rakennuksen sisäilman vaihteluja. Lisäksi tuulensuojalevyt hengittävät ja päästävät siten mahdollisen vesihöyryn lävitseen, jolloin rakenteisiin ei pääse kertymään kosteutta.

Cembrit tuulensuojalevyt sopivat ominaisuuksiensa ansiosta monenlaisiin kohteisiin, kuten avosaumaisiin rainscreen-julkisivuihin, äänieristystä vaativiin kohteisiin, merenrantakohteisiin ja paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin, kuten puukerrostaloihin. Meiltä löydät aina laadukkaiden kuitusementtipohjaisten tuotteiden lisäksi myös tarvittavat kiinnikkeet ja työkalut. Tutustu tarkemmin tuulensuojalevyihimme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuulensuojalevyt kuitusementistä

Cembritin valikoimasta löydät kaksi korkealaatuista, kuitusementistä valmistettavaa tuulensuojalevyä, jotka sopivat hyvin kaikkien ulkoverhouksien alle. Energiatehokkaat levyt on helppoa sekä vaivatonta asentaa ja työstää, ja ne ovat immuuneja jyrsijöille ja hyönteisille. Cembrit Windstopper Basic on paloturvallinen vaihtoehto, jota on helppoa ja nopeaa työstää. Tämä säänkestävä tuulensuojalevy on ominaisuuksiltaan ensiluokkainen: se muun muassa hylkii hometta ja mikrobeja, siirtää tehokkaasti kosteutta, eristää ääntä ja säilyttää huippuominaisuutensa jopa haastavissakin työmaaolosuhteissa. Levyn voi jättää säärasituksille alttiiksi puolen vuoden ajaksi ennen julkisivuverhouksen asennusta.

Cembrit Windstopper Extreme on vaikeisiin sääolosuhteisiin sopiva tuulensuojalevy, joka kestää erinomaisesti säärasitusta jopa vuoden ajan ennen julkisivuverhousta, kun tuulensuojalevyn asennuksessa käytetään Cembrit Tuulensuojateippiä. Hengittävä ja palamaton levy on niin ikään kosteuden kestävä, homehtumaton ja tehokkaasti ääntä eristävä vaihtoehto. Haasteellisiin olosuhteisiin suunniteltu levy säilyttää ominaisuutensa säässä kuin säässä. Molemmat levyt jäykistävät rakennetta.

Laadukkaat kuitusementtilevyt suojana

Ekologinen kuitusementti on nykyaikainen vaihtoehto kipsilevyille ja erinomainen materiaali tuulensuojalevyihin. Se on paloturvallinen materiaali, joka kestää kolhuja ja iskuja, kosteutta sekä eristää ääntä. Laadukas kuitusementti on luonnostaan myös äärimmäisen vastustuskykyinen sekä homeelle että lahoamiselle, ja se hylkii monia teollisuudesta tuttuja kemikaaleja. Vahvat ja kestävät kuitusementtilevyt selviävät kovistakin lämpötilojen ja kosteuden vaihteluista ja ovat siten laatutietoisen rakentajan valinta.