Teollisuusrakennukset

Teollisuus- ja tuotantorakennukset sekä varastot ovat erikoislaatuisia kohteita kokonsa takia. Teollisuusrakennusten julkisivulevyjen on täytettävä monia toiminnallisia vaatimuksia. Niiden on suojattava sateelta ja oltava myös kemikaalinkestäviä, sillä ne voivat joutua alttiiksi syövyttäville aineille ja teollisten prosessien sivutuotteille sekä syövyttäville sisäisille ympäristöille.

Lisäksi teollisuusrakennusten julkisivulevyjen on oltava kustannustehokkaita. Kuitusementtilevyt kestävät kosteutta, syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä. Ne voivat myös parantaa äänieristystä ja toimia erittäin hyvänä palonsuojana, minkä vuoksi ne ovat ihanteellinen ratkaisu vaativiin rakennuskohteisiin. Yksi materiaali, kuitusementti, vastaa kaikkiin näihin vaatimuksiin. Kuitusementtiasiantuntijana Cembrit tarjoaa asiakkailleen laadukkaan tuotevalikoiman.

Cembritin kuitusementtituotteita käytetään sellaisten julkisivujen rakentamiseen, joiden on kestettävä suurta kuormitusta. Materiaali on säänkestävää, lahoamatonta ja palamatonta (paloturvallisuusluokka A2). Kosteiden, hometta ja levää kasvavien seinien riskiä ei ole.