Niille, jotka rakentavat

Tervetuloa urakoitsijoille suunnattuun osioon. Täältä löydät tarvitsemasi tiedon nopeasti.

Käytä kuitusementtiä oikein

Olemme keränneet lukuisia vinkkejä, miten onnistut parhaiten rakentamaan kuitusementillä. Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

CEMBRIT JULKISIVU- JA RAKENNUSLEVYJEN ASENNUSVIDEOT 

Tuki

Ota yhteyttä saadaksesi apua oikean ratkaisun valintaan ja rakentamiseen

Varaa Cembrit-asennuskoulutus kätevästi työmaallesi

Cembrit-pakettiauto kurvaa työmaallesi tilauksesta ja siellä on esillä kaikki asennukseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Paikalle saapuva asiantuntija neuvoo parhaat niksit juuri Cembrit-levyjen asennukseen. Haluamme varmistaa, että asentajilla on hallussaan paras tieto ja käytännöt tuotteidemme asennukseen oikeaoppisesti ja tehokkaasti.

Lue vinkkimme levyjen oikeaan asennukseen

Tulemme mielellämme antamaan asennusvinkkejä myös työmaalle.

play_video

Video

play_video
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi tämän videon.

Passiivista palosuojausta rakennuksiin

Cembritin laaja tarvikevalikoima varmistaa asennuksen helppouden.Kullekin levylle sopivat kiinnitystarvikkeet ja työkalut löydät tuoteluettelostamme.

Cembrit-palvelut

* Määrälaskenta * Optimointipalvelu * Monipuoliset sahaukset tai rei'itykset.  * Tehdastyöstöt huipputarkalla CNC-leikkurilla * Tarroitukset * Esiporatut asennusreiät asiakkaan toiveen mukaan * Viistoreunat asiakkaan toiveen mukaan

Kysy lisää palveluistamme alueesi edustajalta.

VINKKI LEVYJEN SÄILYTYKSEEN:
Aseta Cembritin julkisivulevyt tasaiselle alustalle ja poista kuljetuspakkaus heti tuotteet saatuasi. Muuten niihin voi muodostua kondensaatiota, joka saattaa aiheuttaa kalkkeutumista väärin säilytettynä. Peitä levyt sitten huolellisesti hyvällä pressulla, jotta ne säilyvät kuivina tai sijoita levyt suojaan katon alle.